Tenis klub Buzet

TK Buzet je osnovan 2010 godine. Brojimo oko 70 članova raznih uzrasta, a oko 30 članova su osnovnoškolci.Na raspolaganju imamo 2 igrališta. Igralište na” Mejici” ima rasvjetu, a na igralištu kod “Sun sporta” postoje dvaterena od kojih smo uz pomoć grada osposobili jedan. U sklopu kluba imamo i tenisku školu koju godišnje pohađa tridesetak učenika.

Tijekom godine organizirana je gradska liga u kojoj, u tri jakosne grupe, igra 30 igrača. Također i povodom dana grada (drugi vikend u 9 mjesecu) tradicionalno organiziramo turnir “Subotina” na kojem učestvuje 30-tak igrača.

{tabs type=tabs}

{tab title=Natjecanja}

Gradsku ligu igramo u tri jakosne grupe A, B i C. U svakoj ligi je desetak igrača koji igraju međusobno i na kraju godine imamo pobjednika lige. Pobjednici B i C lige slijedeće godine prelaze u jaču ligu, a posljednji u A i B ligi prelaze u nižu ligu.

Subotina je tradicionalni turnik koji igramo u drugom tjednu devetog mjeseca povodom dana grada. Svake godine se okupi po tridesetak igrača.

{/tab}

{tab title=Kontakt}