Izvještaji s dječijih turnira u 2017. godini

Alex Vivoda, Lara Vuković, Adrian Martin Frank, Stefan Barać

Konačan poredak po turnirskim kategorijama:

TURNIRI DO 9.GODINA

Održano je ukupno 5. dječjih turnira do 9.godina, sudjelovalo je ukupno 32 djece.
Konačnan poredak:
1. Mjesto - Alex Vivoda (TK Zlatno Sunce-Umag)
2.mjesto - Luka Vaniček (TK Zlatno Sunce-Umag)
3.mjesto - Nina Božac (TK Game-Pula)

TURNIRI DO 10.GODINA

Održano je ukupno 5. dječjih turnira do 10.godina, sudjelovalo je ukupno 20 djece.
Konačnan poredak:
1.mjesto - Mirta Dropuljić (TK Sunny-Rovinj)
2.mjesto - Sara Markovčić (TK Zlatno Sunce-Umag)
3.mjesto - Karlo Ugrin (TK Pećine-Rijeka)

TURNIRI DO 11.GODINA

Održano je ukupno 4. dječja turnira do 11.godina, sudjelovalo je ukupno 29 djece.
Konačnan poredak:
1.mjesto - Lara Vuković (TK Zlatno Sunce-Umag)
2.mjesto - Mark Vučić  (TK Novigrad)
3.mjesto - Samantha Zuban (TK Game-Pula)

TURNIRI DO 13.GODINA

Održano je ukupno 5. dječjih turnira do 13.godina, sudjelovalo je ukupno 29 djece.
Konačnan poredak:
1.mjesto - Adrian Martin Frank (TK Zlatno Sunce-Umag)
2.mjesto - Dimitry Suboch (TK Morje-Portorož Slo)
3.mjesto - Tomi Vivoda (TK Zlatno Sunce-Umag)

TURNIRI DO 16.GODINA

Održano je ukupno 5. dječja turnira do 16.godina, sudjelovalo je ukupno 22 djece.
Konačnan poredak:
1.mjesto - Stefan Barać (TK Buje)
2.mjesto - Stefan Djokić (TK Bale)
3.mjesto - Sandra Čelebić (TK Game-Pula)

U nastavku slijede izvještaji po turnirima:

TURNIRI DO 9.GODINA

• 13.05.2017. u Bujama u sklopu Teniskog kampa TSIŽ održan je turnir do 9 godina. Na Crvenom turniru je prisustvovalo 17 djece.  3. mjesto osvojila je Laura Dropuljić iz (TK Sunny-Rovinj), 2. mjesto Vid Kovačić (TK Zlatno Sunce-Umag), a pobjednik turnira je Alex Vivoda (TK Zlatno Sunce-Umag).

• 02.07.2017. na Valkanama u Puli u organizaciji TK Game održan je turnir za djecu do 9.godina. Na turniru do 9.godna sudjelovalo je ukupno 12 djece. 3. mjesto osvojio je Luka Vaniček (TK Zlatno Sunce-Umag), 2. mjesto osvojila je Patricija Buić (TK Game-Pula), dok je pobjednica turnira Laura Dropuljić (TK Sunny-Rovinj).

• 09.09.2017. u Bujama je održan turnir za djecu do 9. godina. Na turniru do 9. godina 3. mjesto osvojio je Luka Vaniček (TK Zlatno Sunce-Umag), 2. mjesto osvojio je Roko Soldatić (TK Zlatno Sunce-Umag), dok je pobjednik turnira Alex Vivoda (TK Zlatno Sunce-Umag).

• 08.10.2017. na Valkanama u Puli održan je turnir za djecu do 9.godina. 3. mjesto osvojio je Vid Kovačić (TK Zlatno Sunce-Umag), 2. Mjesto Matej Malčić (TK Game-Pula), 1.mjesto Nina Božac (TK Game-Pula).

• 14.10.2017. u Bujama je održan turnir za djecu do 9. godina. Na  turniru do 9 godina na kojem je prisustvovalo 28 djece 3. mjesto osvojila je Nina Božac (TK Game-Pula), 2. mjesto Matej Malčić (TK Game-Pula), a pobjednik turnira je Vid Kovačić (TK Zlatno sunce-Umag).

TURNIRI DO 10.GODINA

• 13.05.2017. u Bujama u sklopu Teniskog kampa TSIŽ održan je turnir do 10 godina. Na turniru je prisustvovalo 13 djece.  3. mjesto osvojila je Rea Taqui (TK Zlatno Sunce-Umag) i  Nolla Batel Stojkovski (TK Game-Pula), 2. mjesto Mirta Dropuljić (TK Sunny-Rovinj), a pobjednik turnira je Mark Vučić (TK Novigrad).

• 02.07.2017. na Valkanama u Puli u organizaciji TK Game održan je turnir za djecu do 10.godina. Na turniru je sudjelovalo ukupno 11 djece. 3. mjesto osvojio je Noa Mulaček (TK Game-Pula), 2. mjesto osvojila je Mirta Dropuljić (TK Sunny-Rovinj), dok je pobjednik turnira Karlo Ugrin (TK Pećine-Rijeka).

• 09.09.2017. u Bujama je održan turnir za djecu do 10. godina. Na turniru do 10. godina 3. mjesto osvojio je Karlo Ugrin (TK Pećine-Rijeka), 2. mjesto osvojila je Nea Jercog (TK Zlatno Sunce-Umag), dok je pobjednica turnira Sara Markovčić (TK Zlatno Sunce-Umag).

• 08.10.2017. na Valkanama u Puli održan je turnir za djecu do 10.godina. 3. mjesto osvojio je Karlo Kosanović (TK Zlatno Sunce-Umag), 2. Mirta Dropuljić (TK Sunny-Rovinj), 1.mjesto Sara Markovčić (TK Zlatno Sunce-Umag).

• 14.10.2017. u Bujama je održan turnir za djecu do 10. godina. Na  turniru do 10 godina na kojem je prisustvovalo 13 djece 3. mjesto osvojila je Mara Raguž (TK Game-Pula), 2. mjesto Nea Jercog (TK Zlatno Sunce-Umag),  a pobjednica turnira je Sara Markovčić (TK Zlatno sunce-Umag).

TURNIRI DO 11.GODINA

• 13.05.2017. u Bujama u sklopu Teniskog kampa TSIŽ održan je turnir do 11 godina. Na turniru je prisustvovalo 23. djece. 3. mjesto osvojio je David Čuturić (TK Zlatno Sunce-Umag), 2. mjesto Sara Markovčić (TK Zlatno Sunce-Umag), a pobjednica turnira Lara Vuković (TK Zlatno Sunce-Umag).

• 02.07.2017. na Valkanama u Puli u organizaciji TK Game održan je turnir za djecu do 11.godina. Na turniru je sudjelovalo ukupno 14 djece. 3. mjesto osvojio je Samantha Zuban (TK Game-Pula), 2. mjesto osvojila je Lara Vuković (TK Zlatno Sunce-Umag), dok je pobjednik turnira Mark Vučić (TK Novigrad).

• 08.10.2017. na Valkanama u Puli održan je turnir za djecu do 11.godina. 3. mjesto osvojila je Jessica Lazović (TK Zlatno Sunce-Umag), 2. Mjesto Samantha Zuban (TK Game-Pula), 1.mjesto Mark Vučić (TK Novigrad).

• 14.10.2017. u Bujama je održan turnir za djecu do 11. godina. Na  turniru do 11 godina na kojem je prisustvovalo 16 djece 3. mjesto osvojila je Samantha Zuban (TK Game-Pula), 2. mjesto Sara Markovčić (TK Zlatno Sunce-Umag),  a pobjednica turnira je Lara Vuković (TK Zlatno sunce-Umag).

TURNIRI DO 13.GODINA

• 14.05.2017. u Bujama u sklopu Teniskog kampa TSIŽ održan je turnir do 13. godina. Na turniru je prisustvovalo 25. djece. 3. mjesto osvojio je Antonio Šestan (TK Bale), 2. mjesto Tai Filipčić Saule (TK Morje-Portorož Slo), a pobjednik turnira Adrian Martin Frank (TK Zlatno Sunce-Umag).

• 30.07.2017. na Valkanama u Puli u organizaciji TK Game održan je turnir za djecu do 13.godina. 3. mjesto osvojila je Nicole Zuban (TK Game-Pula), 2. mjesto osvojila Monika Piljan (TK Veli Jože-Pula) dok je pobjednik turnira Adrian Martin Frank (TK Zlatno Sunce-Umag).

• 27.08.2017. u Novigradu održan je turnir TSIŽ-e OP Novigrada do 13 godina. Na turniru je nastupilo 14 djece. Na turniru 3. mjesto osvojili su Tomi  Vivoda (TK Zlatno Sunce Umag) i Nicole Zuban (TK Game Pula), 2. mjesto osvojila je Hana Snježić (Slovenija) i 1. mjesto osvojio je Adrian Martin Frank (TK Zlatno-Sunce Umag).

• 07.10.2017. u Bujama je održan turnir za djecu do 13.godina. 3. mjesto osvojio je Noel Fortuna (TK Morje-Portorož Slo), 2. Mjesto osvojio je Dimitry Suboch (TK Morje-Portorož Slo),  1.mjesto Adrian Martin Frank (TK Zlatno-Sunce Umag).

• 15.10.2017. u Puli je održan turnir za djecu do 13. godina. 3. mjesto osvojila je Monika Peteh (TK Game-Pula), 2. mjesto Lana Maria Božac (TK Game Pula), a pobjednik turnira je Dimitry Suboch (TK Morje-Portorož Slo).

TURNIRI DO 16.GODINA

• 14.05.2017. u Bujama u sklopu Teniskog kampa TSIŽ održan je turnir do 16. godina. Na turniru je prisustvovalo 10. djece. 3. mjesto osvojio je Stefan Barać (TK Buje), 2. mjesto Ian Žiković (TK Game-Pula), a pobjednik turnira Stefan Djokić (TK Bale).

• 30.07.2017. na Valkanama u Puli u organizaciji TK Game održan je turnir za djecu do 16.godina. 3. mjesto osvojio je Damian Jagunec Semeši (TK Zlatno Sunce-Umag), 2. mjesto osvojio je Sasha Volsky (TK Zlatno Sunce-Umag).  dok je pobjednik turnira Stefan Barać (TK Buje).

• 07.10.2017. u Bujama je održan turnir za djecu do 16.godina. 3. Mjesto osvojio je Nino Stranić (TK Pro2000-Poreč), 2. mjesto osvojila je Sandra Čelebić (TK Game-Pula), 1. mjesto osvojio je Stefan Barać (TK Buje).

• 15.10.2017. u Puli je održan turnir za djecu do 16. godina. 3. mjesto osvojila je Sandra Čelebić (TK Game-Pula), 2. mjesto Tomas Fermo (TK Buje), a pobjednik turnira je Stefan Djokić (TK Bale).