Uzbudljivo i do samog kraja neizvjesno bilo je protekle Subote u dvorani Diamant tijekom zavrsnog razigravanja ,u finalnom meču IV.Seniorske Zimske Teniske Lige između ekipe TK POREČ-PARENZO i rovinjskog G & B.

Nakon parova poveli su rovinježi,a izjednačili porečani preko Bechta. Čovjek odluke bio je Boško Zukerić koji je donio 2.bod i konačnu pobjedu rovinježima ukupnim rezultatom 2-1. Nakon odigranih Redovnih 10.kola i 2.kruga Razigravanja,time je zasluženo slavila ekipa G&B(Rovinj) i tako osvojila naslov pobjednika za 2011_2012.god.,

Ekipa G&B igrala je u sastavu:Ante Mrkoci(kapetan), Boško Zukerić, Ervin Poldrugovac, Dragan Grahovac, Denis Fatorić, Sandi Bratičić i Ivan Bogdanović. U razigravanju za 3.mjesto između ekipe Pulastri (Pula) i Eurocaffe-a(Umag) uspješniji su bili Pulastri ukupnim rezultatom 3-0. Treba napomenuti i da je Boško Zukerić, iz redova rovinjske ekipe,proglašen i najbojim igračem lige u paru bez obzira na siugrača sa osvojenih 7 pobjeda. Članu ekipe TK Poreč Parenzo- Kristijanu Voriću,kao mala utjeha za poraz njegove ekipe u finalu, uručen je zasluženo osvojeni naslov najboljeg igrača u singlu na 1.ploči sa ukupno osvojenih 7.pobjeda. U prilogu izvolite čitati i Rezultate razigravanja, Konačne tablice.

Organizator se svim ekipama zahvaljuje na učestvovanju i suradnji i koristi priliku svima zaželjeti još puno dobrog tenisa.

Do idućeg izdanja Sen Lige ,sportski pozdrav,
-za TK POREČ-PARENZO