Brodet kup Banjole 2010

15.09.2010.

U Banjolama je 11. i 12. rujna održan već 15. tradicionalni teniski turnir parova veterana „Brodet kup Banjole 2010“. Turnir je dobio ime po brodetu koji se servira na završnoj  svečanoj večeri.

Sudjelovalo je 20 parova uglavnom iz južnog dijela Istre te uz nekoliko gostiju iz Zagreba, Rijeke i Slovenije.

Nakon prvog dana kada se igralo razigravanje po grupama, drugi dan se turnir odvijao u dvije jakosne skupine.

U finalu prve (jače) skupine par Lorencin Edi i Miletić Bruno nakon izjednačene borbe u tie breaku je pobijedio par Šuković Orsona i Flego Igora.
U utješnoj skupini slavili su Tanger Kristijan i Fraj Đani protiv Matić Dubravka i Rakić Elvisa.

Svi pobjednici i finalisti nagrađeni su prikladnim trofejima (unikatnim keramikama) a posebne plakete dobili su tenisači koji su učestvovali na svih 15 dosadašnjih turnira te Turistička zajednica općine Medulin koja sponzorstvom podržava ovaj turnir od početka. Posebnu zahvalnost treba odati predsjedniku TK Banjole Davoru Škoriću, idejnom tvorcu turnira i glavnom opskrbljivaču i kuharu morskih specijaliteta koji se serviraju tijekom čitavog turnira.