Teniski turnir parova veterana „Brodet kup Banjole 2013“

Na teniskim terenima sportskog centra u Banjolama održao se 14. i 15. rujna tradicionalni (već 17-ti!) teniski turnir parova veterana (starijih od 35 godina) „Brodet kup Banjole 2013“. Učestvovalo je 32 tenisača od kojih i tri gosta iz inozemstva (Italije, Slovenije i Srbije), te jedna dama, gošća iz Lovrana. Prvog dana igralo se razigravanje po grupama, nakon čega su se formirale dvije skupine (glavna i utješna) u kojima se drugog dana igralo na ispadanje.

U glavnoj skupini u finalu je par Petar Bačić i Fabrizzio Sirotić pobjedio par Bobana Kajtuza i Sergeja Sokolova rezultatom 9:4, dok je u utješnoj skupini u finalu par Davor Brenko i Macan Elio pobjedio mješoviti par Bojanu Janković i Davora Škorića rezultatom 9:6. Turnir je završio svečanom podjelom nagrada nakon čega se služio brodet kojeg je po običaju vrhunski spremila obitelj Škorić a lijepom ugođaju je doprinjela i jazz glazba koju je izvodio sastav Nenada Mirta, člana teniskog kluba Banjole.

Više o ugođaju na finalnom danu pogledajte na: https://www.facebook.com/tenisaci.istre.fun

Brodet 2013 - učesnici