Šuković i Sokolov pobjednici Brodet kupa 2015

Već tradicionalni teniski turnir parova veterana koji se od održava početkom listopada svake godine u Banjolama, okupio je tridesetak tenisača iz Istre. Većina od njih redovito učestvuje na ovom turniru još od 1996. godine kada se prvi puta održao. Od prvog dana turnir je zamišljen kao događanje na kojem se uz igranje tenisa i druženju, uživa i u ribljim specijalitetima koje već dvadeset godina nepogrešivo priprema pokretač turnira Davor Škorić uz pomoć obitelji i članova TK Banjole. Svi učesnici su to prepoznali i radi toga se s radošću  odazivaju pozivu da igraju na ovom turniru.
U opuštenoj atmosferi odigrano je niz zanimljivih mečeva od kojih su najneizvjesniji bili oni u samoj završnici, tako da se u oba finala (glavne i utješne skupine) pobjednik odlučivao u tie break-u. U glavnom turniru par Orson Šuković i Sergej Sokolov je u tri seta (6/4, 6/7, 10/8) pobjedio par Fabrizzio Sirotić i Denis Fatorić. U utješnoj skupini par Vili Vugrinec i Dejan Kijac pobijedio je par Dubravko Matić i Elvis Rakić rezultatom 9/8.
Svi učesnici dobili su prigodnu majicu a pobjednici i finalisti nagrađeni su unikatnim trofejima. Proglašenje je po običaju završilo slasnim brodetom s palentom, nakon čega se uz ugodnu jazz glazbu sastava nastavilo druženje do kasnih sati.

{$emptyText}