Istarski tenisači prekinuli niz Zagrepčana

SRC Trnje

Sedmi susret prijateljskih selekcija grada Zagreba izabranih od strane Hrvatske udruge tenisača i selekcije tenisača Istarske županije odigran je na već poznatoj lokaciji SRC Trnje uz veliki trud domaćina Ivana Drčelića i Srećka Dupora.
U reprezentaciji Istre imali smo i debitanta Adriana Šegotu koji je nastupio za seniore te se time  broj tenisača koji su nastupili za reprezentaciju Istre zaokružio na respektabilnu brojku od 60 igrača.
Ono što je ovoga puta pomalo nedostajalo to su neizvjesni mečevi koji su uvijek pratili nastupe naših igrača. Nije odigran niti jedan odlučujući Tie-break a i svi su mečevi relativno glatko otišli na jednu ili na drugu stranu. Jedino je meč odigran između Renea Puharića i Đanija Štambuka ponudio do kraja neizvjestan ishod, što zbog sličnog stila igranja, što zbog kretanja samog rezultata koji je na kraju otišao na stranu predstavnika Istre osiguravši time i ukupnu pobjedu Istarskih tenisača sa rezultatom 7:6. Ovom pobjedom Istarski su tenisači smanjili ukupno vodstvo Zagrebačkih tenisača na 2:4 uz jedan neriješen rezultat. Od ostalih nastupa za istaći je još i dvostruke pobjede Bruna Miletića, Denisa Fatorića i Petra Bačića koji su time dodatno popravili svoj ukupni učinak u dosadašnjim reprezentativnim nastupima.

-35 Brkljačić Branimir Mrkoci Ante 6/0, 6/4
-35 Drago Jure Saša Šegota Adrian 6/1, 6/1
+35 Habeković Siniša Macan Elio 6/3, 6/3
+40 Vukadin Andrija Fatorić Denis 0/6, 3/6
+45 Župančić Ivica Bačić Petar 2/6, 5/7
+50 Štambuk Đani Puharić Rene 6/7, 4/6
+55 Drčelić Ivan Ćatić Fikret 6/1, 6/4
+60 Vujčić Miljenko Miletić Bruno 0/1, w.o.
+65 Polić Ivo Krajcar Vjekoslav 2/6, 0/6
Parovi: Drago Jure / Brkljačić Mrkoci / Šegota 6/4, 7/6
Parovi: Urošević / Borić Fatorić / Macan 2/6, 2/6
Parovi: Habeković / Drčelić Ćatić / Krajcar 6/1, 6/2
Parovi: Dupor / Vujčić Bačić / Miletić 2/6, 0/6

 

{$emptyText}

 

Pin It
Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice