ALPE ADRIA JUNIOR TOUR 2019. (KLAGENFURT AUT)

Dana 04.05.2019. u Klagenfurtu (Austrija) održan je prijateljski susret Alpe Adria Junior Tour između reprezentacija Austrije, Slovenije i Hrvatske.

Reprezentacija Hrvatske koju su predstavljala djeca Istarske županije stigla je autobusom oko 8:30 sati. Za trošove prijevoza pobrinuo se Teniski savez Istarske županije. Nakon uvodne ceremonije, uručenja prigodnih darova započeti su prvi mečevi. Usprkos kišnom vremenu odigrani su svi susreti. Na turniru je prisustvovalo oko stotinjak djece od kojih je 42 bilo iz Hrvatske.

Prijateljski susreti igrali su se u kategorijama do 9,10,11,12,13 i 14 godina, posebno za cure i dečke u singlu i parovima. Igralo se na 12 vanjskih zemljanih igrališta. Organizator i voditeljica susreta je Karolina Palatinus uz pomoć Teniskog saveza Koruške (Kärntner Tennis – verband). Voditelj reprezentacije Slovenije je Gregor Ficko, a Hrvatske Luka Jercog. Uz prigodne darove i zakusku sva su djeca dobila zlatne medalje. S obzirom da su prijateljski mečevi ovom prigodom zamišljeni kao druženje, ukupan rezultat susreta nije istaknut.

Luka Jercog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pin It

Valamar

 

Istra Color

Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice