ODIGRAN TURNIR DO 8 I 10 GODINA U ROVINJU

U organizaciji Teniskog kluba Sunny održan je po prvi puta turnir do 8 i 10 godina na nivou regije.
Na teniskim terenima hotela Eden okupilo se preko 40-tak djece od sedme do desete godine.
U kategoriji do 8 godina nastupilo je ukupno 13 dječaka i djevojčica koji su svoj prvi turnir odigrali preko mini mreže te pokazali vrlo dobar nivo igre. Svi sudionici dobili su prigodne medalje.

U kategoriji dječaka do 10 godina nastupilo je ukupno 20 igrača. Najbolji je bio Bonetta Dino iz teniskog kluba Pećine pobijedivši u finalu Surinu Karla iz teniskog kluba Rukavac rezultatom 4:1. Treće mjesto osvojio je Buvinić Gabrijel iz teniskog kluba Tenis Team (Umag) pobijedivši domaćeg igrača iz teniskog kluba Sunny,  Pavlovića Petra rezultatom 4:0.
U kategoriji djevojčica do 10 godina nastupilo je ukupno 10 igračica. Najbolja je bila Pavoković Martina iz teniskog kluba Roni (Rijeka)  pobijedivši u svim 4 susretima. Drugo mjesto osvojila jeDugandžić Mara iz TK  Pro 2000 (Poreč) dok je treće mjesto osvojila domaća igračica Zgrablić Ema.
Pobijednici turnira dobili su prigodne pehare te je svaki sudionik bio nagrađen medaljom bez obzira na osvojeno mjesto.