Odigrano OP Novigrada do 12 g.

Petar Pavlović iz Tk Sunny Rovinj pobjednik 7.OP Novigrada do 12 godina!
Dana 5.11 2011. održano je 7.OP teniskog kluba "Novigrad" za dječake i djevojčice do 12 godina, prijavilo se 3 dječaka i 8 djevojčica iz teniskih klubova PRO 2000 Poreč (Soleša Adela, Ven Suzana, Soleša Ani i Dugandžić Mara), TK Sunny Rovinj ( Pavlović Petar), TK Buje ( Alen Bill), TK Vrsar (Ivančić Antonio) i Tk Novigrada ( Zovko Petra, Žužić Anadea, Poglajen Pia i Nikačević Iva).

Igralo se po sistemu Round Robin, svako sa svakim u 2 grupe, prva dva mjesta po grupama su vodila u polufinala. Nakon velike i izjednačene borbe u odličnim mečevima po grupama, u polufinalu je Alen Bill iz TK Buja  pobjedio Piu Poglajen iz TK Novigrada, dok u drugom polufinalu je pobjedio Petar Pavlović iz TK Sunny iz Rovinja Adelu Soleša iz PRO 2000 Poreč. U borbi za 3. i 4  mjesto pobjedu je odnijela Adela Soleša nad Piom Poglajen, dok je u finalu Petar Pavlović pobjedio najmlađeg sudionika turnira odličnog osmogodišnjeg Alena Billa.

Čestitamo pobjedniku Petru Pavloviću,kao i  svim učesnicima turnira na odličnom tenisu, te isto tako zahvaljujemo njihovim roditeljima na prisustvu i podršci koju su dali svojim malim igračima.