TENISKI SAVEZ ISTARSKE ŽUPANIJE

Odigrano OP Novigrada do 12 g.


Petar Pavlović iz Tk Sunny Rovinj pobjednik 7.OP Novigrada do 12 godina!
Dana 5.11 2011. održano je 7.OP teniskog kluba "Novigrad" za dječake i djevojčice do 12 godina, prijavilo se 3 dječaka i 8 djevojčica iz teniskih klubova PRO 2000 Poreč (Soleša Adela, Ven Suzana, Soleša Ani i Dugandžić Mara), TK Sunny Rovinj ( Pavlović Petar), TK Buje ( Alen Bill), TK Vrsar (Ivančić Antonio) i Tk Novigrada ( Zovko Petra, Žužić Anadea, Poglajen Pia i Nikačević Iva).

  Igralo se po sistemu Round Robin, svako sa svakim u 2 grupe, prva dva mjesta po grupama su vodila u polufinala. Nakon velike i izjednačene borbe u odličnim mečevima po grupama, u polufinalu je Alen Bill iz TK Buja  pobjedio Piu Poglajen iz TK Novigrada, dok u drugom polufinalu je pobjedio Petar Pavlović iz TK Sunny iz Rovinja Adelu Soleša iz PRO 2000 Poreč. U borbi za 3. i 4  mjesto pobjedu je odnijela Adela Soleša nad Piom Poglajen, dok je u finalu Petar Pavlović pobjedio najmlađeg sudionika turnira odličnog osmogodišnjeg Alena Billa.

  Čestitamo pobjedniku Petru Pavloviću,kao i  svim učesnicima turnira na odličnom tenisu, te isto tako zahvaljujemo njihovim roditeljima na prisustvu i podršci koju su dali svojim malim igračima.
 

 
 
 
 
  

Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice