OP Novigrada do 14 i 16 godina

Dana 12.11.2011. na teniskim terenima u Novigradu po sunčanom ali vrlo hladnom vremenu održalo se 7.Otvoreno prvenstvo Novigrada za dječake i djevojčice do 14 i do 16 godina.
U kategoriji do 16 godina prijavila se 1 djevojčica Orbanić Valentina iz TK Sunny Rovinj i 2 dječka Tim i Nik Poglajen iz TK Novigrada. Igrali su svaki sa svakim do 9  gemova,  1. mjesto je osvojio Tim Poglajen, ispred svog brata Nika Poglajena, dok je 3.mjesto osvojila Valentina Orbanić. Čestitamo svima ,a posebno Valentini na hrabroj borbi protiv ostale dvojice dječaka.
U kategoriji do 14 godina bilo je prijavljeno 10 učesnika; iz Tk Sunny Rovinj Matošević Tin, iz Tk Pro2000 Poreč Petrešić Luca, Soleša Ani, Soleša Adela i Crnković Sara, iz Tk Vrsar Ivančić Karlo, Ivančić Antonio i Janko Deni i iz TK Novigrada Nikačević Iva i Pilat Erika.
Igralo se po sistemu Rounid Robin svako sa svakim, prva dva mjesta po skupinama vodila su u polufinale. Iz grupe A u polufinale su se plasirale Petrešić Luca i Matošević Tin, dok je u skupini B bila neizvjesna situacija do kraja iz razloga istog broja pobjeda Janko Denija, Pilat Erike i Crnković Sare,pa su se nakon zbrajanja dobivenih gemova u polufinale plasirale Crnković Sara i Pilat Erika.
Polufinale:
  • Petrešić Luca vs Pilat Erika 6:0
  • Matošević Tin vs Crnković Sara 6:1

U finalu je Petrešić Luka pobjedio Matošević Tina sa 6:3 i tako osvojio 1.mjesto ,a Pilat Eriki i Crnković Sari su dodjeljena 3. mjesta.

Zahvaljujemo svim učesnicima na odličnom tenisu, a posebno njihovim roditeljima i trenerima na odazivu
Vidimo se i slijedeće godine u Novigradu nadamo se u još većem broju