Odigrano OP Novigrada do 10 i do 8 godina

23.06. i 24.06.2012. na terenima Teniskog kluba Novigrad održano je OP Novigrada za djevojčice i dječake do 10 godina i OP Novigrada u mini tenisu do 8 godina na kojem je nastupilo 60-tak djevojčica i dječaka iz TK Jadranka Mali Lošinj, TK Zlatno sunce Umag,TK Buje,TK Bale,TK Pećine,TK Kvarner, TK Tennis team Umag,TK Kastav,TK Lovran, TK Vrbovsko,TK Opatija, TK Rukavac,TK Novigrad,TK Sunny Rovinj,TK Pro 2000 Poreč, te nekoliko učesnika iz Slovenije,Rusije i Zagreba.Unatoč velikoj vrućini mali tenisači su pokazali odličan tenis i oduševili sve prisutne.

U konkurenciji dječaka do 10 godina: pobjednik turnira je Hržić Adrijan iz TK Rukavac koji je u finalu pobijedio Despotović Andriju iz TK Kvarner sa rezultatom 4-1.

U srebrnoj skupini pobjednik je Hunčak Adriano iz TK Kastav pobijedivši Bašković Roka iz TK Kvarnera rezultatom 4-2.

Pobjednik brončane skupine je Korelc Robert iz Slovenije,a zelene Matyjuckin iz Rusije.

U konkurenciji djevojčica do 10 godina:pobjednica turnira je Hunčak Kornelija iz TK Kastav koja je finalu zlatne skupine pobijedila Ivanišević Petru iz TK Jadranka Lošinj rezultatom 4-1, pobjednica srebrne skupine je Hunčak Danijela TK Kastav koja je pobijedila u finalu Malu Celić iz TK Tennis Team Umag rezultatom 4-1,pobjednica brončane skupine je Stanić Maja iz TK Kvarner pobijedivši Miličević Renate iz TK Bale sa 4-2,a zelene skupine Drandić Ana iz TK Bale koja je pobijedila Matika Nikolinu iz također TK Bale rezultatom 4-2.

U mini tenisu pobjednik je Rus Olynkov Nazar , Antonio Šestan  iz TK Bale pobjednik je srebrne skupine ,dok je Ena Kocijančić TK Novigrad pobjednica brončane skupine.

Svi učesnici su dobili medalje i prigodne poklone koje su omogućili Turistička zajednica Grada Novigrada, Luxottica jugoistočna europa d.o.o. i Vajda sport Zagreb.

Čestitamo svim pobjednicima i učesnicima turnira koji su igrali odličan tenis i pokazali hvale vrijedno sportsko ponašanje na terenu,pravi mali tenisači,vjerujem da ćemo barem za nekog od njih moći reći jednog dana da je igrao kod nas u Novigradu!