Ekipni nastupi

Seniori Rapca plasirali se u 1. Ligu!

TK Rabac team

Usprkos porazu u posljednjem kolu u derbiju 2.HTL veliki uspjeh Rapčana i plasman u 1.Hrvatsku tenisku ligu

U susretu, od sljedeće godine dva novopečena prvoligaša Rapčani su dobro startali i poveli 2:0 pobjedama Alberta Lončarića i Emila Šetića, ali onda Filip Šetić propušta tri vezane set lopte u prvom setu i gubi svoj meč. Da stvar bude gora na početku svog susreta ozljeđuje se Igor Aničić i Rapčani nakon pojedinačnih susreta gube 3:2.
U susretima parova Rapčanima su bile potrebne dvije pobjede, ali najjači gostujući par Curavić/Šiško lakše od očekivanog ostvaruju presudnu pobjedu protiv para Grešak/Lončarić i donose veliko slavlje gostima.

Rezultati pojedinačno:
Grešak - Curavić 3/6 2/6
Lončarić A. - Divić 6/3 7/5
Aničić - Šiško 3/6 4/6
Šetić F. - Kondulukov Alex. 6/7(3) 1/6
Šetić E. - Kondulukov Andr. 6/4 6/4

Rezultati parovi:
Grešak/Lončarić - Curavić/Šiško 3/6 4/6
Aničić/Šetić F. - Divić/Tudor 6/3 3/6 5/10

Nakon regularnog djela 2.HTL tenisači Rapca su zauzeli 2.mjesto sa 8 pobjeda i samo 1 porazom i sada im još u petak 20.06. predstoji susret play-offa opet sa ekipom TK Dalmacijacementa, ovaj put na njihovom terenu u Solinu.

U susretu 8.kola prošle nedjelje u Vinkovcima protiv istoimenog domaćina Rapčani su uvjerljivo slavili rezultatom 6:1 gdje je ponovno pitanje pobjednika bilo rješeno nakon pojedinačnih susreta gdje su Rapčani poveli sa 4:1. Uvjerljive pobjede ostvarili su  Grešak, Aničić i Filip Šetić. Puni plijen i sva tri boda donijeli su na kraju par Albert Lončarić i kapetan ekipe Bojan Baznik protiv najjačeg para TK Vinkovci Grošića i mađara Konscza rezultatom 7/6(5) 6/4.
Tako su Rapčani kolo prije kraja odmakli trećeplasiranoj TK Chromos Savici iz Zagreba na nedostižna 4 boda i time osigurali jedno od prva dva mjesta koja vode direktno u 1.HTL u kojoj između ostalih ove godine nastupaju Marin Čilić, Ivan Dodig, Borna Ćorić i legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević.
Pin It
Valamar ex Laguna Novigrad

 

Laguna Poreč Maistra Rovinj-Vrsar

 

Arenaturist Istraturist

 

Maslinica-Rabac Službeni portal istarske turističke zajednice